Gratis frakt i Norge | Betal senere med Klarna

Personopplysningspolicy

Personvernpolicy Volair

HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON?

Når du kjøper noe fra butikken vår som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personopplysningene du oppgir, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Når du surfer i butikken vår, får vi også automatisk IP -adressen (Internet Protocol) på datamaskinen din for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære mer om nettleseren og operativsystemet. E -postmarkedsføring: Med ditt samtykke kan vi sende deg e -post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

TILLATELSE

Hvordan får du min tillatelse? Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, godtar vi at vi bare samler inn og bruker denne informasjonen av den spesifikke grunnen. Hvis vi ber om personopplysningene dine av en sekundær årsak, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke eller gi deg muligheten til å si nei.

Hvordan kan jeg trekke tilbake mitt samtykke? Hvis du endrer etter registrering, kan du tilbakekalle ditt samtykke til å kontakte oss for ytterligere innhenting, bruk eller utlevering av informasjon når som helst ved å kontakte oss via info@volair.shop

FLAGGING

Vi kan avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt å gjøre så eller hvis du bryter bruksvilkårene våre.

SHOPIFY


Butikken vår er hostet på shopify. De gir oss den elektroniske netthandelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine lagres via Shopifys datalagring, databaser og standard Shopify -applikasjon. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur. Betaling: Hvis du velger å bruke en direkte betalingsportal for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify kredittkortinformasjonen din. Den er kryptert i henhold til PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Informasjon om kjøpstransaksjon lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Når transaksjonen er fullført, blir transaksjonsdataene dine slettet. Alle direkte belastningsporter overholder PCI-DSS-standarder, som administreres av PCI Security Standards Council, et partnerskap mellom merker som Visa, Mastercard, Kravene fra American Express og Discover.PCI-DSS bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon fra butikken vår og tjenesteleverandørene. For mer informasjon kan du også lese vertens vilkår og betingelser.

TJENESTER FRA TREDJEPARTER.


Generelt vil tredjepartsleverandørene som er ansatt av oss bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å tilby tjenestene de tilbyr til oss. Noen tredjepartshandlere, for eksempel betalingsgateways og andre betalingsbehandlere, har imidlertid sine egne retningslinjer for personvern for informasjonen vi trenger for å gi dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres personvernerklæring slik at du kan forstå hvordan dine personopplysninger behandles av dem. Vær spesielt oppmerksom på at noen tilbydere kan befinne seg i en annen jurisdiksjon enn deg eller oss, eller kan ha fasiliteter der. Så hvis du velger å foreta en transaksjon ved hjelp av tjenestene til en ekstern tjenesteleverandør, kan informasjonen din være underlagt lovene i jurisdiksjonen / jurisdiksjonen der tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert. For eksempel, hvis du er basert i Canada og transaksjonen din blir behandlet av en amerikansk betalingsgateway, kan dine personlige opplysninger som ble brukt for å fullføre transaksjonen bli offentliggjort i henhold til amerikansk lov, inkludert Patriot Act. Eller søknad, er du ikke lenger dekket av dette personvernerklæring eller vilkårene på nettstedet vårt. Lenker Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og anbefaler deg Dine personlige opplysninger som brukes for å fullføre transaksjonen, kan bli offentliggjort i henhold til amerikansk lov, inkludert Patriot Act. Lenker Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og anbefaler deg Dine personlige opplysninger som brukes for å fullføre transaksjonen, kan bli offentliggjort i henhold til amerikansk lov, inkludert Patriot Act. Lenker Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og anbefaler deg les personvernerklæringen deres. Google Analytics: Butikken vår bruker Google Analytics for å finne ut hvem som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som vises.

Sikkerhet


For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens standardpraksis for å sikre at den ikke går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges. Når du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode via Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, overholder vi alle PCI-DSS-krav og bruker ytterligere allment aksepterte bransjestandarder.

KAKE.


Her er en liste over informasjonskapslene vi bruker. Vi har listet dem opp her, så du kan velge om du vil deaktivere informasjonskapsler eller ikke. _session_id, unikt token, sesjonell, lar Shopify lagre informasjon om økten din (henviser, destinasjonsside, etc.). _shopify_visit, ingen datalagring, lagret i 30 minutter fra det siste besøket, brukt av nettstedleverandørens interne statistikksporing for å spore antall besøk _shopify_uniq, ingen datalagring, utløper ved midnatt (i forhold til den besøkende) dagen etter, teller antall ganger en enkelt kunde besøker en butikk. Kort, unikt symbol, 2 ukers holdbarhet, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven. _secure_session_id, unique token, sessional storefront_digest, unique token, undefined Hvis butikken har et passord, brukes det til å avgjøre om den nåværende besøkende har tilgang. PREF,

SEKSUELL LAVALDER

Ved å bruke dette nettstedet, representerer du at du er minst alderen til staten eller provinsen der du bor, eller at du er myndig i staten eller provinsen der du bor, og at du har gitt oss tillatelse til at dine mindre slektninger kan bruke dette nettsted.

ENDRINGER I DENNE PRIVACYPOLITIKKEN


Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vennligst les den regelmessig. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter publisering på nettstedet. Hvis vi gjør betydelige endringer i denne policyen, vil vi informere deg om endringene her, slik at du vet hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi kan bruke og / eller avsløre den. Hvis vårt selskap blir overtatt eller fusjonerer med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

SPØRSMÅL OG KONTAKTDETALJER


For tilgang til, korrigering, endring eller sletting av personopplysningene dine, for å sende inn en klage eller bare for mer informasjon, vennligst kontakt vår personvernansvarlig på info@volair.shop

 

Volair

info@volair.shop

 

Tweede Oosterparklaan 270, 3544AX, Utrecht, Nederland

Sikker betaling

Vi beskytter dataene dine med SSL-sikkerhet.

Spor din bestilling

Alle bestillinger leveres med Track & Trace, slik at du alltid kan følge bestillingen.

24/7 Kundeservice

Vår kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken!